SENDİKAMIZDAN HABERLER

TEŞKİLATIMIZLA BULUŞMAMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
22 Mayıs 2013, Çarşamba
Genel Başkanı Can Cankesen, Genel Başkan Yardımcısı Yakup Çınar, Ulaştırma Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Ömer Vatankulu'nun katılımıyla Sivas'daki üyelerimizle bir araya geldiler. Sivas Şubeye bağlı İl temsilcilerimiz ve yönetim kurulu üyeleri de yapılan toplantılarda hazır bulundular.
Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen Memur-Sen’in temelinde teşkilatının gücü olduğunu her Ulaştırma Memur-Sen üyesinin birbirinden kıymetli, bu milleti temsil eden değerlere sahip olduğuna dikkat çeken Cankesen, bu değerlerin yıllar süren bir birikim sonucu oluştuğunu kaydetti.
Ulaştırma Memur-Sen üyelerinin mali ve sosyal haklarını elde etmede öncü sendikacılık yaptıklarını da kaydeden Genel Başkan Cankesen gündemdeki TCDD’nin serbestleşmesiyle, DHMİ’deki yeniden yapılanma gibi konularada sendikamızın görüşlerini paylaştı.
Sendikamızın faaliyetleri, toplu sözleşme süreci ve genel konular üzerinde açıklamalar yapan Genel Başkan Cankesen, TCDD, DHMİ ve TÜDEMSAŞ personelleri ile yaptığı toplantılarda çalışanların genel olarak sıkıntıları dinleyerek, çözüm önerileri noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
SENDİKAMIZDAN HABERLER
-
Avantajların Adresi: Memur-Sen Avantaj
14 Şubat 2025, Cuma -
TÜRASAŞ Genel Müdürü Sn. Selim Koçbay, Genel Merkezimizi Ziyaret Etti
13 Şubat 2025, Perşembe -
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu'nu Ziyaret Ettik
12 Şubat 2025, Çarşamba -
EMEK HIRSIZLARI YİNE İŞ BAŞINDA!
07 Şubat 2025, Cuma -
Genel Başkanımız Dr. Kenan Çalışkan’ın İftiracılara Cevabı
06 Şubat 2025, Perşembe -
DHMİ Genel Müdürü Sn. Enes ÇAKMAK' ı ziyaret ettik.
16 Aralık 2024, Pazartesi -
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet Yılmaz’ı Ziyaret Ettik
12 Aralık 2024, Perşembe -
2024 Yılının Son KPDK'sı Gerçekleştirildi
26 Kasım 2024, Salı -
TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü'nden Sendikamıza Ziyaret
21 Kasım 2024, Perşembe -
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza Ziyarette Bulunduk
13 Kasım 2024, Çarşamba -
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2024/2 KİK Toplantısı Yapıldı
13 Kasım 2024, Çarşamba -
Yağmur Yağsa “Biz Yağdırdık” Derler
07 Kasım 2024, Perşembe -
HAYDARPAŞA ve SİRKECİ DEVREDİLEMEZ!
30 Ekim 2024, Çarşamba -
KAMUDA SERVİS HİZMETİ DEVAM EDECEK
14 Ekim 2024, Pazartesi -
Haydarpaşa ve Sirkeci Demiryolu Havzalarının Devrini Yargıya Taşıdık
10 Ekim 2024, Perşembe