SENDİKAMIZDAN HABERLER

Girişimlerimiz sonuç verdi.. Sağlık ve Psikoteknik Muayene geçerlilik süreleri uzatılıyor
28 Aralık 2020, Pazartesi
Ulaştırma Memur-Sen’in ısrarlı girişimleri sonucunda, TCDD Taşımacılık A.Ş., Psikoteknik ve Sağlık muayenelerinin geçerlilik sürelerinin altı ay süreyle uzatılması konusunda muafiyet talebi yazısını, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’ne gönderdi.
Ulaştırma Memur-Sen, ilk olarak, 1 Aralık 2020 tarihinde TCDD Taşımacılık A.Ş.’den, Makinistler ve diğer demiryolu emniyet kritik personelinin görevlerine devam edebilmeleri için gerekli olan sağlık muayene ve psikoteknik değerlendirme testleri yenileme işlemlerinin, pandemi sebebiyle yıl sonuna kadar uzatılması ve sonrasında da gerek görülmesi halinde konunun yeniden değerlendirilmesini istemiş ve kuruma yazılı başvuruda bulunmuştu.
Ulaştırma Memur-Sen, sonraki adım olarak 9 Aralık 2020 tarihinde yapılan TCDD Taşımacılık A.Ş. Kurum İdari Kurulu (KİK) toplantısında da konuyu gündeme getirerek toplantı maddeleri arasına ekletmişti.
Ulaştırma Memur-Sen son olarak 23 Aralık tarihinde, Genel Başkanı Kenan Çalışkan ve Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’u ziyaret ederek TCDD Taşımacılık A.Ş. Psikoteknik ve Sağlık muayenelerinin geçerlilik sürelerinin uzatılmasını talep etmiş ve bu konuda bir dosya sunmuştu.
Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, alınan erteleme kararı ile ilgili olarak Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’a ve TCDD Taşımacılık A.Ş. yöneticilerine çalışanlar ve üyeleri adına teşekkür ettiklerini belirtti.
SENDİKAMIZDAN HABERLER
-
İl Temsilcileri toplantımızın ikinci etabı video konferansla yapıldı
11 Ocak 2021, Pazartesi -
Genel Başkan Çalışkan’dan, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Hasan Pezük’e hayırlı olsun ziyareti
05 Ocak 2021, Salı -
TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğüne Hasan Pezük atandı
02 Ocak 2021, Cumartesi -
Havacılık Yönetimi Bölümü mezunları beklentilerine kavuşuyor
31 Aralık 2020, Perşembe -
Kazandığımız davalarla, Üyelerimizin hukukunu savunuyor, sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz
31 Aralık 2020, Perşembe -
TCDD 2020/2 KİK Toplantısı gerçekleştirildi
30 Aralık 2020, Çarşamba -
Eskişehir Şubemizde görev değişimi
30 Aralık 2020, Çarşamba -
Girişimlerimiz sonuç verdi.. Sağlık ve Psikoteknik Muayene geçerlilik süreleri uzatılıyor
28 Aralık 2020, Pazartesi -
İl Temsilcileri Toplantımızın ilk etabı Video Konferansla yapıldı
22 Aralık 2020, Salı -
Ağrı İl Temsilciliğine Fatih Öztürk atandı
21 Aralık 2020, Pazartesi -
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Teşkilat Komisyonumuz ilk raporunu sundu
15 Aralık 2020, Salı -
Başkanlar Kurulu Toplantımızı video konferansla yaptık
11 Aralık 2020, Cuma -
Çin Treni hakkındaki yalan haberlere organize bir şekilde müdahale ettik
11 Aralık 2020, Cuma -
VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR
09 Aralık 2020, Çarşamba -
Çin’e giden ilk ihracat treni yoluna kesintisiz devam ediyor
07 Aralık 2020, Pazartesi