SENDİKAMIZDAN HABERLER
.jpg)
Memur-Sen’den Soma, Bosna ve Orta Afrika İçin Yardım Kampanyası
19 Mayıs 2014, Pazartesi
Türkiye'nin en büyük emek hareketi Memur-Sen, Soma'da yaşanan maden faciası, Bosna Hersek'teki sel felaketi ve Müslümanlara yönelik saldırıların arttığı Orta Afrika Cumhuriyeti için yardım kampanyası başlatıyor.
![]()
Acıların paylaşılıp yaraların sarılması için başlatılacak kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Suriyeli kardeşlerimizin üzerinden elimizi çekmeden Bosnalı kardeşlerimize el uzatarak, Orta Afrikalı mazlumların yanında durarak evimiz Soma'ya sahip çıkmalıyız. Biz Bosna’ya sırtımızı dönemeyiz. Orta Afrika Cumhuriyeti'nden bana ne diyemeyiz. Soma'daki mağdurlarımıza gözlerimizi kapatamayız" dedi.
Gündoğdu tarafından yapılan yazılı açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Soma'da yaşanan facia yüreklerimizi dağlıyor, yükselen feryat acımızı bir kat daha artırıyor. Bosna Hersek'te aşırı yağışlar nedeniyle nehirlerin taşması sonucu meydana gelen selin bilançosu her geçen saatte artmaya devam ediyor. Orta Afrika'da insani krizler derinleşerek sürüyor. Soma'da yaşanan elim facianın yaralarını sarmak, Bosna Hersek'te meydana gelen seller sonrası, evi sular altında kalan binlerce kardeşimizin sorunlarına çare olmak, Orta Afrika Cumhuriyeti'nde yaşanan dramı hafifletmek için yardım kampanyası başlatıyoruz" diye konuştu.
SENDİKAMIZDAN HABERLER
-

TCDD İzmir Liman İşletmesi Müdürlüğü Personelinin Talepleri Kapsamında Ziyaretler
02 Nisan 2026, Perşembe -

Apron Memurları İçin MYK ile Meslek Standardı Protokolü İmzalandı
01 Nisan 2026, Çarşamba -

TCDD Trafik Kontrolörleri ve Hareket Memurlarının Çalışma Şartlarının İyileştirilmesi İçin Kuruma Resmi Yazımızı İlettik
26 Mart 2026, Perşembe -

Makinistlerin Manevra Tazminatı İçin Başvuruda Bulunduk
18 Mart 2026, Çarşamba -

Tren Üstü Personellerin Çalışma Sürelerinde Uygulama Birliği İçin Kuruma Başvuruda Bulunduk
06 Mart 2026, Cuma -

Genel Başkan Dr. Kenan Çalışkan: “Koruyucu Giyim Yardımı Tüm Personelin Hakkıdır; Kapsamın Daraltılmasına Asla İzin Vermeyeceğiz”
24 Şubat 2026, Salı -

Makinistlerin Bekleme Tazminatı İçin TCDD Taşımacılık A.Ş.'ye Resmi Yazımızı İlettik
20 Şubat 2026, Cuma -

AIM Personellerinin “Yorgunluk ve Risk Yönetimi” Genelgesinden Yararlandırılması İçin DHMİ’ye Başvurduk
19 Şubat 2026, Perşembe -

DHMİ ATSEP Personelleri İçin "Yorgunluk ve Risk Yönetimi" Talebimizi SHGM'ye İlettik
13 Şubat 2026, Cuma -

Koruyucu Gıda Yardımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na Hayırlı Olsun
10 Şubat 2026, Salı -

ÇSGB Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın'a Ziyaret
04 Şubat 2026, Çarşamba -

DHMİ Maaş Promosyonu Konusunda Algı Değil, Olgu Peşindeyiz!
29 Ocak 2026, Perşembe -

DHMİ Promosyon Görüşmelerine Katılım Sağladık
20 Ocak 2026, Salı -

8.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ ANKARA'da GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Ocak 2026, Pazar -

ULAŞTIRMA MEMUR-SEN GENEL MERKEZİ 8.OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
22 Aralık 2025, Pazartesi


