SENDİKAMIZDAN HABERLER
(1).jpg)
Memur-Sen, Kardeşlik İçin 1 Mayıs’ta Diyarbakır’da
13 Nisan 2014, Pazar
Memur-Sen, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı"nı bu yıl Diyarbakır'da kutlayacak.
![]()
Geçen yıl 1 Mayıs'ı Çanakkale'de kutlayan Memur-Sen bu yıl Diyarbakır'a çıkartma yapıyor. "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı"nı Memur-Sen, Diyarbakır İstasyon meydanında kutlama kararı aldı.
İLKLERİN SENDİKASI
Diyarbakır İstasyon meydanında gerçekleştirilecek 1 Mayıs kutlamalarında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verilecek. Çözüm Sürecine verdiği destekle bir kez daha toplumsal sorumluluk alan Memur-Sen’in Diyarbakır’da yapacağı kutlama konfederasyonlar düzeyinde ilk olacak.
İSTASYON MEYDANI DOLUP TAŞACAK
“Çözüm Sürecinin etkisiyle daha da kuvvetlenen birlikte yaşama iradesinin vazgeçilmezliğini vurgulamak için” böyle bir karar aldıklarını açıklayan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Uzunca bir dönem görmezden gelinen, haklar için, özgürlükler için, demokrasi için, adalet için, saygın bir iş için, baskısız, insan onuruna yaraşır bir yaşam için Diyarbakır'da olacağız. Kazandıklarımızı kutlamak ve yeni hak taleplerimizi haykırmak için İstasyon meydanını dolduracağız” dedi.
ALANLARDAYIZ ÇÜNKÜ…
"Daha özgür, daha müreffeh, demokratikleşmeyi tamamlamış yeni ve büyük Türkiye için alanlarda olacağız" diyen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Sosyal barış, sosyal adalet, eşitlik ve sendikal haklar için 1 Mayıs 2014’de yeni ve büyük Türkiye idealine inanan herkesi İstasyon meydanına davet ediyoruz “ dedi.
SENDİKAMIZDAN HABERLER
-

TCDD İzmir Liman İşletmesi Müdürlüğü Personelinin Talepleri Kapsamında Ziyaretler
02 Nisan 2026, Perşembe -

Apron Memurları İçin MYK ile Meslek Standardı Protokolü İmzalandı
01 Nisan 2026, Çarşamba -

TCDD Trafik Kontrolörleri ve Hareket Memurlarının Çalışma Şartlarının İyileştirilmesi İçin Kuruma Resmi Yazımızı İlettik
26 Mart 2026, Perşembe -

Makinistlerin Manevra Tazminatı İçin Başvuruda Bulunduk
18 Mart 2026, Çarşamba -

Tren Üstü Personellerin Çalışma Sürelerinde Uygulama Birliği İçin Kuruma Başvuruda Bulunduk
06 Mart 2026, Cuma -

Genel Başkan Dr. Kenan Çalışkan: “Koruyucu Giyim Yardımı Tüm Personelin Hakkıdır; Kapsamın Daraltılmasına Asla İzin Vermeyeceğiz”
24 Şubat 2026, Salı -

Makinistlerin Bekleme Tazminatı İçin TCDD Taşımacılık A.Ş.'ye Resmi Yazımızı İlettik
20 Şubat 2026, Cuma -

AIM Personellerinin “Yorgunluk ve Risk Yönetimi” Genelgesinden Yararlandırılması İçin DHMİ’ye Başvurduk
19 Şubat 2026, Perşembe -

DHMİ ATSEP Personelleri İçin "Yorgunluk ve Risk Yönetimi" Talebimizi SHGM'ye İlettik
13 Şubat 2026, Cuma -

Koruyucu Gıda Yardımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na Hayırlı Olsun
10 Şubat 2026, Salı -

ÇSGB Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın'a Ziyaret
04 Şubat 2026, Çarşamba -

DHMİ Maaş Promosyonu Konusunda Algı Değil, Olgu Peşindeyiz!
29 Ocak 2026, Perşembe -

DHMİ Promosyon Görüşmelerine Katılım Sağladık
20 Ocak 2026, Salı -

8.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ ANKARA'da GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Ocak 2026, Pazar -

ULAŞTIRMA MEMUR-SEN GENEL MERKEZİ 8.OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
22 Aralık 2025, Pazartesi


