SENDİKAMIZDAN HABERLER
.jpg)
Demokrasiye ve Millet İradesine Kast Eden Her Türlü Saldırıyı Kınıyoruz.
28 Ocak 2014, Salı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Esenyurt İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ne yönelik saldırıyı kınıyoruz. Saldırı sonucu hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a Allah’tan rahmet, ailesi ve MHP camiasına başsağlığı, yaralananlara da acil şifa diliyoruz.
Memur-Sen olarak ülkemizin istikrarına zarar verecek, huzurunu bozacak her türlü menfur saldırılar kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın kınadık ve bu menfur saldırıyı da lanetliyoruz. Seçim sürecinde yapılan bu tür saldırıların demokrasiye, demokratik süreçlere ve millet iradesine yönelik olduğuna inanıyoruz. Her zaman milli iradenin yanında yer alan Memur-Sen, demokratik süreçleri terörize etmek, milli iradenin tecelli ettiği seçimlere ve sandığa sabotaj yapmak ve ülkemizin istikrarına kast ederek milletimizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı, milletle ve millet iradesiyle ittifak içinde olmaya devam edecektir.
Memur-Sen ailesi olarak, kardeşlik hukukunun tesis edilmesi ve ülkemizde akan kan ve gözyaşının durması için çözüm sürecine destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Bu tür menfur saldırıların arkasında çözüm sürecinin başlamasıyla kan ve gözyaşının durmasından, kardeşlik hukukunun gelişmesiyle ötekileştirmelerin son bulmasından ve büyük Türkiye idealinin hayata geçmesinden rahatsız olan karanlık güçlerin olduğunu düşünüyoruz.
Bu karanlık güçlere karşı ülkemizdeki sivil, demokratik, medeni ve şiddet karşıtı tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere 76 milyon milletimizle işbirliği ve dayanışma içinde olacağımızı kamuoyuna bildirir, milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
SENDİKAMIZDAN HABERLER
-

TCDD İzmir Liman İşletmesi Müdürlüğü Personelinin Talepleri Kapsamında Ziyaretler
02 Nisan 2026, Perşembe -

Apron Memurları İçin MYK ile Meslek Standardı Protokolü İmzalandı
01 Nisan 2026, Çarşamba -

TCDD Trafik Kontrolörleri ve Hareket Memurlarının Çalışma Şartlarının İyileştirilmesi İçin Kuruma Resmi Yazımızı İlettik
26 Mart 2026, Perşembe -

Makinistlerin Manevra Tazminatı İçin Başvuruda Bulunduk
18 Mart 2026, Çarşamba -

Tren Üstü Personellerin Çalışma Sürelerinde Uygulama Birliği İçin Kuruma Başvuruda Bulunduk
06 Mart 2026, Cuma -

Genel Başkan Dr. Kenan Çalışkan: “Koruyucu Giyim Yardımı Tüm Personelin Hakkıdır; Kapsamın Daraltılmasına Asla İzin Vermeyeceğiz”
24 Şubat 2026, Salı -

Makinistlerin Bekleme Tazminatı İçin TCDD Taşımacılık A.Ş.'ye Resmi Yazımızı İlettik
20 Şubat 2026, Cuma -

AIM Personellerinin “Yorgunluk ve Risk Yönetimi” Genelgesinden Yararlandırılması İçin DHMİ’ye Başvurduk
19 Şubat 2026, Perşembe -

DHMİ ATSEP Personelleri İçin "Yorgunluk ve Risk Yönetimi" Talebimizi SHGM'ye İlettik
13 Şubat 2026, Cuma -

Koruyucu Gıda Yardımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na Hayırlı Olsun
10 Şubat 2026, Salı -

ÇSGB Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın'a Ziyaret
04 Şubat 2026, Çarşamba -

DHMİ Maaş Promosyonu Konusunda Algı Değil, Olgu Peşindeyiz!
29 Ocak 2026, Perşembe -

DHMİ Promosyon Görüşmelerine Katılım Sağladık
20 Ocak 2026, Salı -

8.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ ANKARA'da GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Ocak 2026, Pazar -

ULAŞTIRMA MEMUR-SEN GENEL MERKEZİ 8.OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
22 Aralık 2025, Pazartesi


