SENDİKAMIZDAN HABERLER

GENEL BAŞKAN CANKESEN KARABÜK İL DİVAN TOPLANTISINA KATILDI.
11 Kasım 2013, Pazartesi
Genel Başkanı Can Cankesen, Genel Başkan Yardımcısı Yakup Çınar, Ulaştırma Memur-Sen Ankara 1 Nolu Şube yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Karabük il divan toplantısı gerçekleştirildi. Karabük İl Başkanı Ümit İhsan Baylan, Çankırı İl Başkanı Hüseyin Mahiroğlu ve yönetim kurulu toplantıda hazır bulundu.

Genel Başkanımız Can Cankesen ise konuşmasında: Ulaştırma Hizmet kolunda en büyük sendika olan Ulaştırma Memur-Sen ikinci yetki yılını yaşamaktadır. Sendikamızın son yıllardaki büyümesine de değinen Genel Başkan, konuşmasını şöyle sürdürdü: Ulaştırma Hizmet kolunda en büyük sendika olduğumuzu ve ikinci yetki yılımız olduğunu 10 bin üyeye sahip büyük bir aile olduğumuzu vurgulayarak, bu tablonun "inançlarımızın, değerlerimizin özünü oluşturan insana hizmet anlayışımızın sendikal ilkelerimizin temeline oturtmakla elde edilen bir başarı olduğunu" ifade etti.

Demiryollarında yapılacak Promosyon ödemeleri, Toplu sözleşme, TCDD ve DHMİ' deki sendikal çalışmalarımız hakkında'da bilgiler veren Cankesen Demiryollarında yakın zamanda yapılacak Promosyon ödemeleri konusunda son günlerde asılsız bir çok dedikodunun ortalıkta gezdiğini şu an için Promosyon görüşmelerinin 05.11.2013' tarihinde banka promosyonları hakkında ilk toplantı gerçekleştirildiğini. Ayrıca Genel Başkan "Promosyon ödemesinin 3 yıl süreli yapılması ve ödemelerin tek kalemde ödenmesi taleplerimiz arasında olduğunu şartnamede yer alan ve şartnameye göre; Promosyon sözleşmesi süresinin bitimine son 6 ay kala işe girecek memur personele ödenmeyecek promosyon ücretinin, sendikamız tarafından ödenmesi talep edilmiş,sözleşmenin bitimine 6 ay kala işe gireceklere de promosyon ücreti ödemesi yapılması şartnameye konmuştur" dedi.



SENDİKAMIZDAN HABERLER
-

TCDD İzmir Liman İşletmesi Müdürlüğü Personelinin Talepleri Kapsamında Ziyaretler
02 Nisan 2026, Perşembe -

Apron Memurları İçin MYK ile Meslek Standardı Protokolü İmzalandı
01 Nisan 2026, Çarşamba -

TCDD Trafik Kontrolörleri ve Hareket Memurlarının Çalışma Şartlarının İyileştirilmesi İçin Kuruma Resmi Yazımızı İlettik
26 Mart 2026, Perşembe -

Makinistlerin Manevra Tazminatı İçin Başvuruda Bulunduk
18 Mart 2026, Çarşamba -

Tren Üstü Personellerin Çalışma Sürelerinde Uygulama Birliği İçin Kuruma Başvuruda Bulunduk
06 Mart 2026, Cuma -

Genel Başkan Dr. Kenan Çalışkan: “Koruyucu Giyim Yardımı Tüm Personelin Hakkıdır; Kapsamın Daraltılmasına Asla İzin Vermeyeceğiz”
24 Şubat 2026, Salı -

Makinistlerin Bekleme Tazminatı İçin TCDD Taşımacılık A.Ş.'ye Resmi Yazımızı İlettik
20 Şubat 2026, Cuma -

AIM Personellerinin “Yorgunluk ve Risk Yönetimi” Genelgesinden Yararlandırılması İçin DHMİ’ye Başvurduk
19 Şubat 2026, Perşembe -

DHMİ ATSEP Personelleri İçin "Yorgunluk ve Risk Yönetimi" Talebimizi SHGM'ye İlettik
13 Şubat 2026, Cuma -

Koruyucu Gıda Yardımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na Hayırlı Olsun
10 Şubat 2026, Salı -

ÇSGB Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın'a Ziyaret
04 Şubat 2026, Çarşamba -

DHMİ Maaş Promosyonu Konusunda Algı Değil, Olgu Peşindeyiz!
29 Ocak 2026, Perşembe -

DHMİ Promosyon Görüşmelerine Katılım Sağladık
20 Ocak 2026, Salı -

8.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ ANKARA'da GERÇEKLEŞTİRİLDİ
18 Ocak 2026, Pazar -

ULAŞTIRMA MEMUR-SEN GENEL MERKEZİ 8.OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
22 Aralık 2025, Pazartesi


